fredag den 14. februar 2014

Postkort fra Seal Bay - Kangaroo Island

 
Der kommer lige er postkort med de Australske søløver, for jeg synes simpelthen at de er så søde.
 
 
På vej ned til stranden gik vi på en gangbro/gangsti, under denne lå der også søløver. Det er måske lidt svær at se søløven på dette billede.
 
 
Her er et billede, hvor det er lidt nemmere at se, at de bare lå omkring nede under gangbroen.
 
 
Dog fik vi også spottet et andet dyr på vej ned til stranden, i buskene, som var oppe ved 'indgangen', længere væk fra stranden, der sad der nemlig en lille sød wallaby og nød skyggen.
 
 
 
Den flotte strand hvor søløverne holdt til.
 
 
 
Her er bevis for at jeg var der, og selv var tæt på søløverne.
 
 
Der blev ikke lavet meget andet end bare at dase og sove på stranden. Ungerne ventede på at deres mor kom hjem fra hendes tre dages lange fisketur. Så i mellemtiden måtte ungerne bare klare sig selv, og de kunne ikke gøre meget andet end bare at vente på deres mor. Disse søløver har nemlig en rytme på tre dages fiskefangst og derefter tre dages afslapning. 
 

 
Lige pludselig tittede der er lille søløve frem, ikke så langt væk, som kikkede efter et godt sted, så den kunne komme ned på stranden.


 
Lidt længere fandt den et frit sted, og tog turen ned mod stranden.

 

 
 Disse søløver går ligesom på deres luffer, som ben, modsat den som 'hopper' frem på deres luffer.

 

 
Vi gik nede på stranden med vores guide, som fortalte os om sælerne, og holdt øje med at vi ikke kom for tæt på sælerne og forstyrrede dem i deres lur.
På billedet kan man se vores fodspor, og hvor tæt vi har gået på sælerne, som bare lå rundt om på stranden.

 
Det var det for denne gang. Det var en stor oplevelse at være så tæt på de vilde dyr. Selvom aktivitetsniveauet på stranden ikke var så højt.

Ingen kommentarer: