søndag den 16. februar 2014

Postkort fra Little Sahara - Kangaroo Island

Sandboarding!
 Vi besøgte Little Sahara, som var et passende navn til dette sted. Af uforklarlige årsager var der langt fra kysten, kommet en masse sand ind i dette skov og busk område. Noget sjovt fænomen at se alt det sand lige midt i ’ingenting’.
 
 
Det var nogle rigtig store sandbakker der skulle bestiges inden vi kunne får glæden at køre ned af dem.

 
 Vi fik et board vi kunne side på, det var næsten som at kælke, men slet ikke så let.

 
På alle reklamebillederne ser det så godt ud, men det billede der blev taget af mig på bakken, ligner slet ikke reklamefotoerne, ved ikke hvorfor ;-) Men sjovt var det!

 
Dog vil jeg, trods kulden der følger med, hellere kælke, for hvis man vælter får man lidt sne på sig som let kan børstes væk, og ellers tør det og så bliver tøjet måske lidt vådt, men det tørre igen (i hvert fald efter at man er kommet idenfor igen!). Ved sandboarding var det virkelig nemt at tippe over, og så fik man ellers bare sand over alt, og det er altså ikke lige sådan til at få fjernet igen. Selvom man børster og børster det bedste man har lært, samt ryster sit tøj, bliver man stadig ved med at finde sand hist og her.
Astrid og jeg havde en fælles tur, som endte i et styrt, men ikke noget alvorligt. Værst gik det ud over Astrid som bare fik sand overalt! Så hun fik en masse sand i ansigtet.

Astrid og jeg fik taget nogle ture, både alene og sammen, trods styrt havde vi det rigtig sjovt. Og turen op ad bakken var det værd!

Ingen kommentarer: